Kdysi jsem dostala nabídku od manžela kamarádky, že on to má doma v posteli naprd a já jsem právě rozvedená a sama, že bychom spolu jako mohli spát...
No na nabídku jsem nepřistoupila s tím, že je to pro mě morálně přes čáru spát s manželem kamarádky ( a to trvá dodnes to přesvědčení, nešla bych do toho). S tímhle párem se přátelím už 25 let a oni dva jsou i našimi přáteli od té doby, co jsem se svým nynějším mužem. Nikdy jsem teda nešla s pravdou ven, ačkoliv kamarádka se mě jednou přímo zeptala, jestli na mě její manžel něco nezkoušel. Zalhala jsem, jelikož jsem se nechtěla "podílet" na rozpadu jejich manželství a vlastně i našeho přátelství. Nakonec to docela dobře dopadlo, v pozdějším věku si ještě pořídili další dítě a vypadá, že spolu po 20 letech bouřlivého manželství snad konečně docela dobře vycházejí.
Jinak sama osobně jsem se za poslední roky jednou taky docela dost zamilovala. Ale bylo to jen platonické, k ničemu nedošlo, náklonnost byla i z druhé strany. Kandidát byl tedy o 16 let starší než já, ale přesto jsem měla pocit, že bychom spolu souzněli lépe než s partnerem, se kterým žiju. Bylo to docela těžké. Hodně těžké.