Konzervo, já jsem pro zcela dobrovolné očkování, takže termíny jsou pro mě spíš vedlejší. Jen jsem poukázala na to, že schémata rozhodně nejsou jen výsledkem odborných doporučení z hlediska nejlepšího přímého účinku, ale že tam hrajou roli různé vlivy a některé by asi byly dost zpochybnitelné. Osobně operování s něčím tak vratkým, jako je kolektivní imunita, považuju za jeden z největších podrazů v očkovací diskusi hned za popíráním vedlejších účinků. Teď mám teda na mysli to, co jde z vyšších pater, ne to, že to pak logicky používá lid obecný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.