| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hana36 , rozhodně pokud přidáš bílkovinu, přestane tě honit mlsná....takže budeš jíst líp.....a míň...budeš bez hladu.

Jak jsem to zjistila, syn si koupil toto:
https://www.drmax.cz/fit-day-protein-natural-600g

Moc mu to nechutnalo....tak se o to dělíme.....vlastně jsem si udělala odpolední čaj...dorazila po něm ten drink co si udělal....a na koláč s rybízem už nedošlo~t~
A než jsme to zlikvidovali, tak celkově tolik nepeču jako jsem pekla.....~;)

Takže ono se neboj, že se přejíš....prý je důležité s nima začít den....tak nevím....pravda je, že pokud máme míchaná vajíčka....tak oběd odkládám o 1h.

nevím, ale rozhodně jsem přidáním bílkovin před cca rokem shodila dost sádla, které se na mě nalepilo....a nepřejídám se nima nějak extra....jen jsem to všem začala víc hlídat....fazole a hrách máme ještě častěji, než jsme to mívali....vajíčka též.
A hodně asi udělal ten drink....prakticky jsem to po odpolednách dopila sama....zrovna tento má slaný ocásek a synovi to vadí.

Já si taky před rokem myslela kdoví kolik jich nejíme a byli jsme na 75-80% denní dávky.~:( Takže jen nepatrně přidáno....synovi i víc.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.