| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Napadaj mě při večeru divný myšlenky:

znáte někoho, kdo by byl fakt bohatej a domohl se toho poctivě bez nějaké sviňárny/věci hraničící se zákonem nebo už za jeho hranou?

Já totiž nikoho opravdu bohatýho osobně neznám. A ti, o kterejch se člověk dovídá z novin, většinou maj za sebou něco ne úplně čistýho nebo průhlednýho (Krejčíř, Tykač, Bakala).

Musím se přiznat, že ač já sama už jsem to asi prošvihla ~;) tak by mě dost potěšilo vědomí, že boháčem je možný se stát i díky dobrýmu nápadu plus organizačním schopnostem plus tvrdý práci s určitou porcí štěstí (jako třeba Bill Gates nebo u nás před časem Baťa), ale v novinách se dočítám jen o úplatkovejch čachrech fotbalovejch bossů, cinknutejch zakázkách nemocnic a v lepším případě o výhře v kasinu jako u Janečka, která ale zní docela podezřele.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.