Pro pobavení manželův rozhovor s prodavačem zmrzliny:
Kupujeme si s manželem zmrzlinu. Já slaný karamel, on vanilkovou. prodavač: "Máme kartičku?" manžel (pobaveně): "No to já nevím, jestli ji máte." prodavač: "Jako jestli vy ji máte. Já se vám tím jen snažím dát najevo, že táhnu s váma." manžel: "Jako, že to za nás zatáhnete?" prodavač (už dost zmateně): "No to ne. A máte teda kartičku?" manžel: "Ne, nemám." prodavač: "A chcete kartičku?" Honza: "Ne, já chci tu zmrzlinu." A pak jsme šli do kina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.