| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kaipo, jo, dělám od 8:30 do 20h, o víkendu do 19h...a dělám tyhle směny už vlastně 20 let, s přestávkou, co jsem byla na mateřské...a vyhovuje mi to maximálně, sice dva dny za sebou odcházím ráno a vracím se večer, ale potom mám vždycky dva dny úplně celé volné - takže dopoledne si něco udělám doma, nebo někam jdu, nebo vyřídím případně doktory, úřady apod...v poledne můžu syna vyzvednout ze školy a celé odpoledne máme volné...ve školce jsme to dělali stejně...když má syn nějaké volno ve škole, tak se většinou dohodnu s kolegyní a přehodíme si nějaký den, abych mohla mít volno apod...stejně tak při nemoci - mojí nebo synově, nikdy jsem si nebrala nemocenskou, nebo ošetřovačku… už si nějak nedokážu představit, že bych dělala po-pá 8-16:30, nebo tak něco...sice takhle mám volný jen každý druhý víkend, ale zase mám spoustu volných dní v týdnu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.