Přidat odpověď
Jas, tojle je reakce na tvou odpoved Zetkovi, se kterou souhlasim): mne celkove unika, proc se tady 4 dny diskutuje (zrejme diky memu prohlaseni, ze vychova ditete je veci rodicu a prarodice do toho nemaji zadne pravo se plest), ze JA nemam zajem s lidma kolem mne diskutovat nakou viru a nabozenstvi. Proste lidi kolem mne to nedelaj - zajem nema nikdo (=a tady "u nas" je to jedno z temat, ktery lidi spolu nediskutujou a tim to hasne: nabozenstvi, politika, a kolik kdo bere). Nic divnyho mi na tom neprijde- Jestli nekdo z mych znamych nekam chodi v nedeli nebo v patek nebo co delaj a jak to delaj, to si navzajem nevypravime, je to kazdyho vec. Jestli si nekdo doma hodi na zem koberecek nasmerovany na Mekku, nebo jestli si klekne u postele, nebo jestli chodi na kazani tam nebo onam - o tom vubec nevim a je mi to uplne jedno, at si to delaji, kdyz se jim chce. My to nedelame, k nam Jezisek nechodi, ani Mikulas, no a co? U stolu jsem nezazila nikoho se modlit, tak nechapu, co JA mam za problem.
Takze ze mne dolovat, PROC - ackoli nema potrebu to nejak obhajovat, snazila jsem se to objasnit, a jak vidim, velkou cast "vericich maminek" to nadzvedlo.
Předchozí