Přidat odpověď
No tak jasně, ale ten princip spočívá opět v tom, že se sníží ta dávka. Ze zkušenosti a okolí mám napozorováno, že to většinou funguje tak, že člověk zhubne a k tomu pečivu se vrátí a bum, vše je zpět. A nebo si nedá pečivo, ale bude si vařit rýži a těstoviny = stejná dávka sacharidů. Navíc ty sacharidy jsou jenom jedna z těch složek.
Pro někoho není problém vysadit pečivo, pro někoho pečivo zas tvoří grunt, tak s tabulkama aspoň vidí, kolik si ho může dát v kombinaci s ostatním jídlem.
Nevrdím, že tabulky jsou samospásné a vyřeší vše, to vůbec ne, ale jsou ideální pro získání toho přehledu a toho, že člověk zjistí, že když hubne, nemusí to znamenat, že si bude něco odpírat, což je obecně zažitá představa hubnutí. Tím povedou k vytvoření správných a udržitelných návyků a navíc bez pocitu, že štíhlé a zdravé tělo je dřina.
Myslím, že máme v principu stejný názor, jenom si to asi nemůžem dovysvětlit.
Jako nestojím o to, se tady tvářit chytře a ani o to, aby tady na mě byl někdo hnusný. Ale co jsem tu diskuzi proletěla, tak jsem tady narazila prostě na ta blbá doporučení různých typů diet, které nemůžou dlouhodobě fungovat a lidi to po čase otráví. Přitom fakt není potřeba dělat takové nepříjemné složitosti. Vždyť jenom tady v diskuzi vidíš, že holky zkoušely to a to a to a stejně to ten efekt nemělo. A některé to i tak budou doporučovat dál.
Předchozí