Jas, téma "dvojitá kvalita potravín" sa preberá už dávno.
Problém nie je v tom že Nemec má všetko lepšie ale v tom že sa nás snažia presvedčiť že smotanový nanuk, väčší podiel mäsa a pod. je v Nemecku preto lebo nemecká chuť a preferencie sú iné ako slovenské/české, slováci/češi preferujú nanuky s rastlinnou náhradou a šunku so sojovou bielkovinou. A že je úplne OK predávať to v rovnakom obale.
Problém je v tom že kým nemec nemusí sledovať čo mu do toho nanuku dajú a vždy si rozbalí a ochutná ten istý, tak slovák/čech si môže v tom istom obale rozbaliť vždy niečo iné lebo práve zistili že "takú máme chuť" a že nám chutí rastlinný tuk viac ako kravský a namiesto smotany preferujeme smotanovú príchuť.
A keďže našinci začali chodiť na nákupy do zahraničia tak zistili že Nutela pár km od Bratislavy chutí oveľa lepšie a ešte je aj lacnejšia. A teraz je otázka "prečo?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.