Přidat odpověď
Já jedu část na samovýrobu,protože jsme zmlsaní. Třeba kupované marmelády nám nechutnají. Domácí je prostě lepší. Člověk ví,co si tam dal. To samé okurky,chutney k masu a kompoty. V tomhle si vyrábím sama a pak si něco třeba vyměníme se ségrou,abychom ochutnali i jiné věci. Hotové saláty a pomazánky nikdy nekupuji. To si udělám doma sama a vím,co v tom je a,že to není smíchané z nějakých zbytků. Maso máme nejčastěji z Globusu. Tam si sami bourají,tak je to lepší. Samostatné řeznictví tu nikde v okolí nemám,takže zdroj "lepšího" masa tu není. Místní farmářské trhy jsou úplně mimo. Nic tam nemají a to ,co prodávají je akorát příšerně předražené. Peču doma takže žádné koláče moc nekupuji. Jen pečivo to nedělám. Nicméně moc nevařím z polotovarů spíš opravdu poctivě odmácí kuchyně.
Předchozí