| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přečetla jsem si se zpožděním diskusi o zabezpečení (místě uskladnění) jízdních kol (velmi mě zaujalo, že někdo má osm ks kol uloženo v bytě :-)) a došlo mi, že se "vykradení" ať už bytu nebo sklepa asi bojím oproti ostatním nějak málo. V poslední době totiž o vloupáních vůbec neslyším ani nečtu někde v černých kronikách a spol. Je fakt, že žiju já i širší rodina v místech, kde není velký výskyt "sociálně slabých spoluobčanů", takže možná mám špatný "vzorek". Ale tak nějak jsem měla pocit, že se teď tolik v bytech nekrade hlavně proto, že věci, které tam lze ukrást (pokud tedy se nejedná o nějaké hloupě volně ložené peníze, zlato, originály výtvarných děl) se prodají sotva za pár šupů, takže to nestojí za riziko, zvlášť, když hrozí v bytech různé alarmy apod. U nás třeba fakt nevím, čím by si takoví zloději mohli nějak výrazně "pomoct". Chudí nejsme, ale zrovna v bytě nic extra hodnotného, natož snadno prodejného, nemám. Snad leda televize byla drahá (ovšem je velká jako kráva), ale taky už není nová, k tomu velmi "jetý" notebook a dva starší tablety dětí ... Netuším, kolik by za to zloděj mohl v nějakém "frcu" dostat, spíš skoro nic. Jo a ještě schovávám asi tři "liché" zlaté náušnice a jeden hnusný zlatý prsten, vše ovšem pečlivě ukryto na děsně tajném místě :-)
Víte ve Vašem okolí o nějakém vloupání v posledních např. 10 letech, příp. v jaké oblasti ČR? Taky máte pocit, že zrovna tato trestná činnost je trochu na ústupu, protože se moc nevyplatí? Jak moc se vloupání obáváte?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.