| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šuplíku nepruď ~t~~t~~t~ Kdykoli vyhlédnu na zahradu, tak vidím obří keř s rybízem, letos jsem se rozhodla pro rybíz alá a vůbec se mi do toho nechce. Tak se tvářím, že ten rybíz nevidím a ty o něm začneš psát. ~t~~t~~t~~t~ Ot - jak si užíváš volno? Já po dovolené chytla nějakou rýmičku, takže pár dnů, co děti nebyly doma a já plánovala generální úklid, jsem strávila na pohovce a potila se.

Jo, je sezona, lidí kapku se zavařováním šílí. Dítě mělo protivné puberťácké hlášky, tak se naučilo zavařovat angreštovou marmeládu. Takže ještě musíme koupit nějakou hezkou mašličku na skleničky ( chce jich pár rozdat) a kupovala jsem arch se samolepkami do tiskárny, chceme ( teda spíš manžel) vyrobit nálepky a vytisknout je. Teď ještě uvažuji, že trochu rybízu nechám, přihodím k němu ostružiny, poslední maliny, trochu jablek a zkusím pečený čaj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.