zrovna tento týden - zkoušela jsem udělat poprvé v životě jablečná povidla, zkombinovala víc receptů dohromady a zapomněla jsem k octu přidat cukr... takže jsou dost kyselá.
Tchýně - vaří pro víc čím dál tím méně častěji, takže a) točí asi tři jídla pořád dokola b) její jídlo bývá hodně mastné c) neodhadne koření a buď to s ním přežene ( tradičně do zeleninového salátu dá moc pepře) nebo naopak nedokoření ( hlavně sůl)
Moje mamka - svého času dělávala domácí jogurt a přidávala k němu trošku cukru. Jednou se pro mojí sestru stavil její přítel ) ještě ne manžel), mamka mu rychle udělala nějaký zeleninový salát a jogurtovým dresinkem a až když odjeli a my šli také jíst, tak jsme zjistili, že jogurt byl příšerně přesolený.
Záseků mám spousty, jen si nějak nedokážu hned vzpomenout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.