Přidat odpověď
Konzervo, jednak, jak nebylo? Pri tehdejsich mzdach a vydajich sice byly castky nizsi, ale vicemene pomerne.
Jednak studium pri zamestnani, no neco o tom vim a i s detmi a nefunkcnim exmanzelem, ale zkratka je to tak, ze ani studium ti ty vysoke prijmy nezajisti, typicky zdravotni sestry, ci ucitele a k "vysokemu reditelovani" uz potrebujes i jine dispozice - napriklad organizacni schopnosti a k tomu schopnost zorganizovat kde koho okolo.
I v tom muze byt prapuvodni pricina. Ja si tedy, ciste teoreticky, ty deticky vezmu na hrb a k tomu ovsem musim prijmout i managezovani tech deti i mne. Takze, opet teoreticky, pan reditel nejen, ze mi vrazi deticky, ale jeste mi s pani reditelovou zorganizuji cely pobyt deti.
To bych ja napriklad taky prchala s krikem do lesa i kdyby to pan reditel nakrasne cele zaplatil. Coz si reditelovic rodinka treba vubec nemusi uvedomovat. Proste "jsou takovi" a uz zapominaji, ze v "civilnim" zivote jim to nikdo bastit nemusi.
Nebo je problem se vejit mezi fletnu, hokej, vyuku anglictiny a prespanim u kamaradu.
Ty priciny muzou byt casto i vicemene objektivni, jen si je jedna strana odmita pripustit.
Předchozí