| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem taky ráda za svou zcela normální rodinu, kde se prostě s tím že režim se přizpůsobí miminům a batolatům počítá automaticky a podobný blbý kecy nikdo nikdy nevedl.

Nezlob se že to řeknu natvrdo, ale holt prostě jsou dost sebestřední, ale holt je asi nepředěláš.

Jen tak na okraj - moji nyní již extcháni jezdili na návštěvu za mým prvorozeným a jejich tehdy jediným vnoučetem tak že výhradně na cca 13h. To že v tu dobu dítě spí bylo prostě vedlejší. Poprvé jsem myslela, no že jsou ještě "neznalí" prarodiče, co si toho o dětech už moc nepamatují. Nicméně dělali to stále dál, pokaždé.

Prostě přijet dřív jim nepasalo, později taky ne. Podotýkám že cesta byla tak na 2Omin. Takže přijeli "za vnoučkem", dítě spalo v ložnici, poseděli hodinku v obýváku, dítě stále spalo v ložnici, odjeli. Nikdy jsem to nepochopila. Komentáře jak je moje mimino (ke všeu nedonošeně) nevychované, že se příkladně nevěnuje návštěvě ale raději nepronášeli nahlas.

Pak jsem co by těhotná, kdy jsem vyloženě potřebovala si jít v dobu kdy prvorozený usne, si jít taky lehnout se dospat, jsem tyto "návštěvy vnoučete" zrušila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.