No tak to buďte rády, že to neznáte. Já si ve svém věku vyloženě užívám, že už díkybohu nejsem sexuálním objektem pro kolemjdoucí nebo vlastně při jakékoliv interakci s chlapama. Cesta mhd nebo vlakem je jen pro otrlé osoby ženského pohlaví a ve večerních hodinách v žádném případě není záhodno cestovat o samotě. Nevyžádané řeči se sexuálním podtextem jsem zažila v ordinacích lékařů (zde včetně plácání přes zadek), na úřadech, i coby nově příchozí do několika zaměstnání. A docela mě štve to zlehčování pokřikování po ulici - mě fakt nepřijde normální, aby chlap na kolemjdoucí ženskou řval nějaké svoje vulgarity.
Svoje dcery bych za žádných okolností nenechala cestovat (mhd ani pěšky) večer nebo v noci bez mužského doprovodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.