Aspon nekdo s podobnou zkusenosti... Taky svoje holky nenecham nikde samotny.
Co me zajima - stavalo se to jenom tobe nebo i kamaradkam? Ja si tehdy fakt myslela, ze to je "normalni". S okolim mi bylo blby to rozebirat. Ale jak tady ctu.. . Malej priklad ze zacatku (!) prvaku na VS: s jazykem na veste vbehnu do prednaskove sine tak minutu pred zacatkem, vchod dole u tabule. Z posledni lavice zarve spoluzak, co ho skoro ani neznam: "Dobry ranko saamajno, vyspinkala ses dobre!? Nebo sama?!" Vetsina z pritomnych asi 120 studentu se chechta. Ja ne, ja jen zrudla. Holek bylo v rocniku aspon pulka, tenhle "vtip" jsem si vyzrala ja.
Neoblikala jsem se nikdy vyzyvave, skoro nikdy nemalovala. Presto jsem se s podobnym situacema potkavala furt.
A jeste k veku: odkdy to je pryc?
Ja ted uz dlouho potkavam jen roztomily starsi pany, co se snazi rafinovane zalichotit - ale nebyla jsem leta v Cechach. To jsem ted zvedava.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.