"Samozřejmě myslím viníka nehody. Vaše tvrzení , že ji nebudou brát vážně je nepravdivé a systematicky tím těm násilníkům pomáháte. Není vám to hloupé?"
A není hloupé tobě, že tady oběti označuješ za viníky, aniž by ses pokusil vžít do kůže těch znásilněných? Hele, já si ani v nejmenším nedovedu představit, jak se cítí znásilněný muž, přestože jsem se tyhle věci studovala - protože jsem žena. A ty si tady klidně rozdáváš moudra, a zjevně o tom víš prd. Odborník na problematiku evidentně nejsi, aby tě to opravňovalo se k tomu vyjadřovat.
I na blbé wiki si můžeš přečíst, že:
"Sekundární viktimizace označuje proces, během něhož se oběť trestného činu, stane obětí znovu (victim = oběť) – tentokrát trpí psychicky. V ČR je druhým nejčastějším důvodem, proč oběti vyhledávají poradny pro oběti trestných činů.
Za typické zdroje sekundární viktimizace lze považovat:
orgány činné v trestním řízení;
média;
okolí oběti."
Většina lidí už někdy o druhotné viktimizaci slyšela, jen k tobě se to ještě nedoneslo, přestože jsi odborník na všechno. Jak je to možné?
Tak nějak si myslím, že si tady chodíš honit ego, coby alfa samec mezi hejnem slepic. Proti gustu ... Ale v tomhle tématu fakt někomu ubližuješ, a to hodně. Tohle už není nějaké bezvýznamné tlachání.