Inko, tak miminko, které se kojí a mezitím spí, nebo leží a kouká, to byl můj nedostižný sen
, syn odmalička špatně jedl i spal, první půlrok spával přes den třeba 2x půl hodiny, v noci max 6-7, ale ne v kuse, různě se budil... a zbytek času teda rozhodně neležel a nekoukal, ale vyžadoval pořád kontakt, jinak v jednom kuse řval, takže prvních pár měsíců jsem ho skoro nesundala z rukou, dokonce jeden čas i spal jenom na mě, odložit do postýlky se skoro nedal, přes den spal jedině v kočárku venku na vzduchu, doma v postýlce prostě neusnul...takže jsem celé dny někde jezdila s kočárem - buď byl vzhůru, spokojený a koukal okolo, nebo spal...po nějaké době se konečně dal odstavit v kočáru na zahradu...teprve ve 2 letech vzal na milost postýlku i přes den...když spal 2 hodiny, tak jsem se na něj chodila koukat, jestli dejchá
- no a v necelých 3 letech pro jistotu přestal přes den spát úplně... Jako mít dítě, které většinu dne prospí a zbytek spokojeně kouká a stačí mu, když na mě vidí, tak si taky myslím, že mateřská je veget