Kat, ano, muzu kazdou volnou petku setrit na duchod jako to delaji lidi v zemich, kde duchody treba ani nejsou...nebo si muzu poridit 10 deti a spolehat na to, ze se pak o mne aspon jedno z nich postara, jako to delaji lidi v dalsich zemich....ale taky muzu svoje prachy volne rozhazet za nesmysly.....ovsem odjakziva pocitam s tim, ze mi stat da duchod na principu zasluhovosti a proto mj odvadim penize, ktere ten stat muze prosustrovat nebo vyplatit soucasnym duchodcum, takze mam legitimni ocekavani, ze mi stat potom neco vyplati na duchodu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.