Pro mě je nepochopitelné si takto dobrovolně likvidovat byt - to pro mě taky. Jsem přinas.ána,když musím uklízet náš běžný bordýlek a jsme oba dost naštvaní,když pes čas od času vyhrabe na udržovaném trávníku díru,ale nakonec holt zbývá konstatování,že se psem holt zaharada bude vždy dost dostávat na frak.Ale protože ho v bytě nemáme,tak už ho nechceme víc od nás separovat na zahradě a stavět mu tam ploty.
Ale si nedovedu představit,kdyby mi pes zlikvidoval sedačku nebo jakékoli zařízení doma;i když jsme třeba na dovče,tak když jsme mimo pokoj a pes na pokoji,tak to musíme udělat tak,aby nám psisko neskočilo do postele,tuhle čunárnu fakt nemusíme-válet se ve psích chlupech
No,už jsem tu několikrát psala,že pokud bych měla mít psa výhradně v bytě,tak jedině plyšáka,v opačném případě bych to dlouho nevydržela
Ta neustálá psí přítomnost a nutnost ho chodit vždy ráno+večer venčit(mimo prav.aktivit) mi stačí úplně na společ.dovolených.Nemám ráda někoho stále na mě přisátého,at se jedná o člověka nebo o zvíře.