já jsem z těch, co kupují mléko po kartonech: a) jsem zdegenerovaná a čerstvé mléko z farmy mi nechutná, jsem navyklá na krabicové b) máme vážně velkou spotřebu c) spotřeba je nárazová a někdy se stane, že mléko putuje načaté do lednice, pak chci, aby to byla krabice s víčkem d) ne každý obchod má mléko v krabici s víčkem e) spotřeba je velká a tedy mi záleží i na ceně (5 kč a víc rozdíl na krabici už je znát), nakupujeme teda v konkrétních obchodech, které nemáme běžně při cestě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.