Dano, moje děti měly k dospozici mobily a ipady mnohem dřív než tvoje děti.Vlastně nám tu i díky manželově práci leželo vždycky víc ipadů, mobily mohly mít kdykoli . Nikdy jsme je nekontrolovali, občas jsem houkla,aby se u toho neválely moc dlouho. Přesto není ani jeden závislej, používají to tak nějak normálně.Skoro mám fakt pocit, že to zakazování tu závislost spíš podpoří, nevim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.