Monty, a ty fakt nemas kolem sebe zadne dite vykazujici znamky zavislosti? Ja teda jo.
Rozumne reseni mi prijde ty programy omezujici cas straveny aktivitami na mobilu - kamaradka ma se ctvrtakem nastavenou hodinu denne, po uplynuti te doby uz jde jen volat a prijimat hovory. To mi prijde fer.
Pokud ma dite sklon k zavislosti a rodic to nereguluje, tak to dite odstrci spoustu aktivit, kterym by se jinak venovalo (cteni, vyrabeni, kresleni, hrani si "nazivo") a to mi prijde ve veku prvostupnovem proste skoda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.