Mám děti. Nebylo důležité je zmiňovat. Nepotřebuju dát ten holobyt do kupy kvůli sobě, ale kvůli nim. Takže žádné jupí zařizování podle sebe, protože mi do toho nikdo nekecá a na nikoho se nemusím ohlížet. Končí léto, začíná škola. Děti si potřebují někam uložit učení, pověsit bundy, ručník, uklidit kartáček na zuby a pastu. Tyhle prkotiny potřebuju vyřešit. Oblečení v pytlích mě netíží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.