Kdysi jsme spolu něco měli. Doslova mi řekl, že mě chtěl.. I když byl ještě s matkou svoji dcery. Když byli už od sebe a my v občasném kontaktu, doslo k tomu znova. Jenže pak se ukázalo, že má další vztah a různé kecy okolo. Tak jsem mu řekla svoje a bylo. Vztah se mu rozpadl před 2 měsíci a napsal zase. Jenže já už nehodlám být za čekanku a být po ruce, kdy on uzná za vhodné. A ze by se ničemu nebránil, to prostě vím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.