Žženo, tak pro mě je tedy jednodušší pro všechny uvařit,než dělat stavební práce. Dělám obojí,když je potřeba. Když jsem ráno přijela na barák,kde byla původní kuchyně,tak jsem šoupla něco do trouby a šla dělat. Jídlo se udělalo přesně na oběd,tak jsme dali pauzu a jelo se dál. Holt jsem vařila takové ty jídla,co se vaří nejlépe v jednom pekáčku a není s tím moc práce a bordelu. A nebo to holt jistila objednaná pizza a já jsem mohla celý den škrabat zdi. .-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.