Nezlobte se na me, ale z nekterych prispevku mam proste dojem, ze nekteri maji proste radost z toho, kdyz muzou o vrchlabi napsat cokoliv spatneho, i kdyz tam treba sami vubec nebyly (dokonce mi taky trochu pripada, ze nektere maminky, ktere tam jet chtely, ale nejely, to ted sami sobe kompenzuji tim, ze hledaji same chyby a oduvodnuji si tak, jak je dobre, ze tam nakonec nejely..tomu se fakt musim zasmat.). Taky nejsem fanaticka fanynka tehle porodnice a rozhodne si nemyslim, ze by tam mely jezdit vsechny maminky z republiky, a i kdyz jsem tam byla moc spokojena ackoliv muj porod taky nejdriv nepostupoval zrovna rychle. Ale take mi jeste nikdo nepredlozil konkretni dukaz, konkretni pripad, pro ktery by tedy bylo tak spatne tuto porodnici zvolit, pouze nicim nepodlozene zvolani a teorie, pro me tim padem prazdne vykriky do tmy. Jiste, ani vrchlabi neni dokonale, take ma sve chyby, stejne jako asi kazda dalsi porodnice, ze? Nevim proc stale ta nevrazivost, misto abychom mely radost ze svych miminek a jedna druhe praly to nejlepsi, budeme se tady stekat, ktera porodnice je nejlepsi a budeme soudit a osuzovat lekare vsech moznych porodnic za kazdou chybu co kdy udelali...? No fajn.
Konstruktivni prispevky, ktere smeruji k nejake kloudne, opodstatnene a hlavne podlozene informaci jsou samozrejme ok, ale muzete mi rict, k cemu jsou dobre takove ty poznamky, ktere jsme si proste "nemohly odpustit"? Co si tim dokazujete?
Kazda mame sve duvody, proc si tu kterou porodnici vybereme a verim, ze v 99% pripadu nam nejde jen o vlastni pohodli, ale predevsim o miminko. Nas vyber je take otazka nasi zivotni filozofie a pristupu k zivotu, ktery mame kazdy preci jiny. Nastesti nejsme vsichni jen stejne prototypy seriove vyroby a nedelame vsichni vsechny veci stejne, zaplat panbuh. To bychom se asi vsichni do jedne porodnice nevesly.
Chapu nevrazivost treba ze strany uradu a ministerstva vuci teto nemocnici, staci si precist tiskove zpravy, ktere ma nemocnice vrchlabi na svych strankach a cloveku je jasne, ze zrovna oblibenci uredniku nebudou...Ale nechapu nevrazivost ze strany maminek, ktere tam jeste k tomu vubec nebyly a nemaji s tou nemocnici zadnou zkusenost. Take neodsuzuji ostatni porodnice, ve kterych sem nebyla - nevim proc bych to mela delat a hlavne na zaklade ceho...? Na zaklade JPP (jedna pani povidala)? Jakoupak by takovy prispevek pak mel asi informacni hodnotu???
Předchozí