Hele, moje zkušenost od různých studentů je ta, že v těch rodinách stejně nic nepoznají. Vesměs to je tak, že děti se večer ubytují, dostanou večeři- mikrovlnka vaří, děti jdou spát. Ráno cornfcornflakes a balíček na cestu - sandwich, pitíčko a balíček brambůrek. Večer se to zopakuje. Ještě jsem to neslyšela jinak a to se jednalo o různé agentury. Osobně svoje děti pošlu jen v případě, že vyloženě budou chtít jet se spolužáky. Anglickou kulturu zrovna u nás doma milujeme a jezdíme tam několikrát ročně. Anglii a život tam jim ukazuju sama. Žila jsem tam dlouho a mám tam velmi blízké přátelé, kteří se mým dětem věnují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.