Před nedávnem jsem tu zakládala téma, že se u syna bojím předčasné puberty. Nejbližší termín na dětské endo je v prosinci a já pořád nevím, zda panikařím, nebo to má reálný základ. V 8 a 3/4 roce se najednou prudce vytáhl (ještě v 7 horko těžko dosáhl na 10. percentil, teď je na 25.) a navíc docela zbaculatěl. Má bříško a "madla lásky" (muffiny). A to beze změny stravovacích nebo pohybových návyků. Opravdu se obávám, že to je začátek puberty. Mám se o místo na endo rvát? Jak rostli vaši chlapci mezi 8 a 9 lety?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.