právě že to to dnes není jedno a s těmi starými škatulkami se vyrovnáváš tím, že aspoň ten neúspech bude spektakulární a aspoň v tom budeš konsistentní a důsledná, když s těma talentama to nevyšlo samý jedničky nic nejistily
podle mne ti chybí schonost postait se k tomu věcně běz škatulek jsem dobrá/špatná, pohořím/nepohořím ...prostě mám práci a nejak ji vykonám
v tom může být i ten blok na mluvení v cizím jazyce ---já o sobě vím, že jsem spíš antitalent, AJ mám vydřenou, výslovnost a přízvuk komické ---ale prostě jsem se rozhodla, že BUDU mluvit
; syn si sice myslí, že to je one man show, když mne náhodou slyší, ale mne je to jedno, protože se prostě neberu tak vážně a nebojím se dělat chyby
Ty se, Valkýro, totiž asi bereš smrtelně vážně, když to nejde v tom, že jsi dobrá, tak aspon bereš smrtelně vážně svoje domnělé i skutečné nedostatky ; zároveň si sebe nevážíš
já si sebe vážím, ale neberu se tak vážně, nebojím se delat boty, ale zároveň si myslím, že když udělám v jedná anglický věte čtyři chyby, z toho dvě komické, že mne to nějak jako člověka snižuje
Potřebuješ sama sebe nevrat tak vážně a zároveň si sama sebe vážit, aniž bys pořád zvažovala svoje úspěchy/neúspěchy, silné, slabé stránky.
Prostě se na to vyser .