Liv, ze tomu neveris je tvoje vec. Zadala jsem 2 roky po sobe spolecne s kamaradkou a obe jsme ho pokazde dostaly. Rok na to jsem jela do Danska a Holandska na pozvani. Dalsi rok zadala stejna kamaradka a moje sestrenice o prislip do Holandska a Francie, ja jela na pozvani. Obe ho dostaly. Zadny znamy jsme nikde nemely ani jedna, nikdo z zadnych pribuznych nebyl ve strane.
Jenzze vono vzdycky daleko lip vypada, jak kazdej byl systemem postizenej a trpel, a to daleko vic, nez ten druhej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.