Přidat odpověď
"A to "zasklívání", že tu bylo období normalizace, to se mi nelíbí vůbec. Čtou to tu mladí lidé, kteří to nezažili, opravdu z toho můžou mít dojem, že tu žilo 10M neschopných a tupých lidí, když to tedy nebylo systémem, a přesto to tu vypadalo tak, jak to vypadalo. "
No jedna otazka - kde a jak zasklivam nejake obdobi normalizace?
Popsala jsem celkem nekolikrat v ruznych prispevcich, ze bez ohledu na muj "tridni puvod" a ruzne problemy jsem ruzny veci delala a pres presvedcovani lidi kolem mne uz tehda, ze "to" nejde, to slo. Taky jsem mohla sedet na zadku a spokojit se s tim, co se mne reklo - ze to nejde. Ze nic nejde. To, co mi nekdo tvrdi, ze to nejde, si vyzkousim jestli je to fakt nebo ne. A to muze delat kazdej. Kdyz to nejde napoprve, tak zkouset dal. Samozrejme je jednodussi nic nezkouset a nadavat na cokoli, ze "nemam moznost".
A jestlize si z tehle odpovedi vyvozujete, ze nekde zije "10M neschopných a tupých lidí, když to tedy nebylo systémem, a přesto to tu vypadalo tak, jak to vypadalo. " - s tim nic nenadelam.
O mou schopnost se vyjadrovat cesky si obavy nijak delat nemusite. S cestinou (a jinymi jazyky) jsem na tom rozhodne nejmit stejne vyborne, jako (cast) prispevovatelu tady.
Předchozí