| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropdinova "ja ti asi nerozumim, nejsem si jista, jestli je to ironie nebo ne.

Kdo teda za to mohl (treba hlaseni na policii)?"

No to uz ironie ani neni….

Jako teda, ze v zapadnich svobodnych demokratickych zemich meli naky pravidlo, ze lidi z vychodu se museli hlasit na policii?

(Vcera se tu psalo, jak ubozi emigranti/turisti se museli hlasit v Praze na policii).

No a predstav si, ze tehda v Holandsku muj kamarad, takto syn jednoho znameho tovarnika, student, bydlici v koleji, kde jsem tenkrat par dni byla ubytovana, byl treti den (=po party, kterou studenti usporadali) vyzvednut policii k vyslechu, proc se styka s Ceskou, a musel si ho vyzvednout otec… (ostatni se o tom nezminovali, ale jeho to nastvalo, protoze nebyl na podobny jednani zvyklej, a popsal mi vyslech).

A tohle tady pisu jen proto, ze mne porad jeste bavi ty nazory, ze "tohle" se stavalo jen u nas….

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.