Přidat odpověď
Co furt všichni blbnete s nějakýma marmeládama? Když jsem měla malé dítě, dělala jsem ovocné přesnídávky podusit ovoce, mixnout, možná i přisladit a do skleniček. Máte to za drahý prachy kupovat nebo si to nadělat za pár šupů? A batole to ládovalo po kilech. nebo jsme z jablek dělali mošt, mám v blízkosti moštárnu, litr bio-moštu mne tak přijde na 8,- Kč + práce (nasbírat, dopravit do moštárny, zapasterizovat). Lepší než limča s éčkama, taky to má bio kvalitu. Teď jsme byli v moštárně a vnouče se přicuclo k láhvi a pije denně tak 3/4 litru, je mu 1 rok. Má pitný režim jaxfiňa.
Taky jsem hledala levné možnosti, jak přijít k levnému jídlu. Takže kdejaké akce, slevy, beru třeba mlíko od soukromníka, úžasná kvalita a jen 12,50 za litr. Dělám si z toho i tvaroh nebo jogurt. Tam se všude dá šetřit. Jogurtovač za 100,- Kč je tak dávno zaplacený. Jenže ono to chce zapojit mozek, ne ležet na kanapi, čumět do mobilu a stěžovat si, jak nic nejde a jaký je zkurvený režim. Heršoft, co měly dělat mámy za války? Jídlo na lístky a ještě nebylo k sehnání, a ty mámy klidně pekly dětem k narozeninám nebo svátkku dorty! To byly hospodyně par excelance! A vy tady kuňkáte, máma s kojencem nebude mít co do huby. Ve státě a politickém režimu, kdy se lidi mají nejlép v celé jeho historii.
Předchozí