Toto je skvělý dezert
![~R^](/g/s/10.gif)
![~R^](/g/s/10.gif)
![~R^](/g/s/10.gif)
![~R^](/g/s/10.gif)
![~R^](/g/s/10.gif)
ovšem ne tak úplně kynutý
![~;)](/g/s/2.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)
Já osobně nemám ráda jablka v jakémkoli kynuté dezertu. Ani třeba hrušky nebo jakody...
Také dobrý dezert (ne však moc kynutý
![~t~](/g/s/20.gif)
) je:
Klasický trošku vyšší piškot, ten se lehce potře nějakým smetanovým krémem (já dělám kysanou smetanu + normální smetanu + van. cukr.) a na něj se dají lehce povařená strouhaná jablka s cukrem, skořicí, která se tršku zahustí ztužovačem, pudingem nebo želatinou. Je to dobrota veliká
![~R^](/g/s/10.gif)
když e to přizdobí šlehačkou, tak se od toho nejde odtrhnout