Prosím poraďte kde by mi předepsali nějaký lék pro babičku na zklidnění psychiky bez její účasti. Babička prožívá velké trauma kvůli tragické události v rodině - nespí, nejí - připadá mi psychicky hodně špatná.... Nutím jí jít k doktorovi - odmítá. Bere spoustu léků na různé zdravotní problémy - cca 6 druhů, takže si nerisknu jí koupit něco bez porady s lékařem... Maximálně to vidím, že by mi dala svůj seznam léků a já bych s tím šla někam k lékaři (PRAHA) jestli by mi pro ní něco nepředepsal - myslíte, že je to někde možné? Že mi někdo pro babi něco předepíšou bez její účasti? Jestli ano tak kde?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.