Přidat odpověď
No. Hlavně bych se uklidnila a nevěřila mu každé slovo.
Hele, příběhů jsem slyšela tisíce. Nikdy není pravda tam, co tvrdí jeden z nich.
Nemůžeš popřít přirozenou motivaci pána, omluvit a snížit svou roli ve "dvojím prasáctví", kterého se dopouští. Nejprve si pořídí milenku, s milenkou dítě a opustí svou rodinu. Nyní chce opustit svou novou partnerku záhy po porodu. Že chce hodit "vinu" na někoho jiného, je tudíž zcela přirozená reakce.
Současně nepopírám, že milenka může být skutečně hysterka, ale VELKÝ POZOR, v rozchodové agónii, kterou ona určitě už nyní cítí + u ní v kombinaci s hormony po porodu, se každý chová nestandardně. V podstatě neznám člověka, který by hrdě a se vztyčenou hlavou, bez známky emocí, oznámil - "Jistě, chápu, nevyšlo nám to, tak si běž, stačí, když mi pošleš 5000 výživné měsíčně a pro dítě se můžeš zastavit ob den na dvě hodinky po práci."
Osobně si nemyslím, že je moc schopná manipulátorka, když už po tak krátkém soužití od ní chce milenec prchnout.
Co má dělat, to neporadím. Za mě by si měl nést důsledky svých rozhodnutí. Opustit ženu krátce po porodu považuji za mnohem horší, než opustit "starou" manželku kvůli tomu, že milenka je těhotná. Ale jistě, nemůže-li jinak, stejně to udělá. Jako manželka bych ho zpět nechtěla ani za zlatý tele.
Předchozí