Máte někdo zkušenost s kdoulovou marmeládou? Tedy spíš kdoulovcovou,jak jsem se dočetla pravá kdoule je u nás vzácná,zato kdoulovce se vvyskytují v parcích i zahradách poměrně často.Nicméně dle četných receptů na netu se dají zpracovat i kdoulovcové plody,pustila jsem se do toho,s výsledkem spíše rozpačitým. Na jednu stranu to nádherně želíruje,na druhou stranu je to dost kyselé. Rosol dle Václava Cílka ještě ušel-má nádhernou barvu a chuť je sice ostrá,ale zajímavá.Zato marmeláda má olivovou barvu(průjmovitá stolice)a je fakt dost kyselá.jemná delikátní vůně se kamsi ztratila. Máte tedy někdo nějaké pozitivnější zkušenosti? V Německu jsem jedla kdoulovou marmošku,byla oranžová a děsně dobrá s přídavkem vanilky.Tak to u mě nehrozí,myslím ta dobrá chuť a barva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.