Mé srdéčko elektroinženýrky, co si už jako malá v tátově dílně letovala obvody, nad Boffinem zaplesalo. Pořídila jsem základní sadu a musím přiznat, že to bylo pro mě zklamání (z edukativního hlediska). Nelze bohužel vůbec počítat s tím, že se dítě (bez VELMI aktivní účasti dospěláka) "díky tomu naučí chápat co a jak funguje na elektřinu". Nanejvýš pochopí rozdíl mezi sériovým/paralelním zapojením. Potíž je právě v použití integrovaných obvodů ("neprůhledné krabičky"), které o principech fungování neřeknou zhola nic, "pouze" dělají něco atraktivního (zvuky ze starwars apod) Kluky to bavilo jako další stavebnice. Přínos pro dítě v podobě "pochopí návod, dokáže podle něj něco sestavit" tedy ano. Od stavebnice se součástkami jsem ale čekala víc (právě i to "pochopení jevů").
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.