Dávám přednost smrkovému jehličí před borovým, je jemnější. K bramborám se to hodí skvěle, zvlášť ke smaženým, chutná to podobně jako rozmarýn a ten u chipsů nikoho nepřekvapí:)
Recept na jehněčí se smrkovou majonézou jsem psala pro Apetit, na smrkový med pro iReceptář :)
Mně jako "neobvyklá" připadá spíš příchuť "šmoulová", vždycky si představuju Gargamela s masomlýnkem v ruce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.