| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo a zákazy občas jsou, když jsme zjistili ze ponocujou s telefonama, tak je jednu dobu odevzdaváli v 8 večer. Do “postele” chodí mezi osmou a devátou, pak už mají být umyti v pokoji, můžou si číst, učit se, koukat na film/YouTube atd, po desáté už spí (anebo je tam tma).
Nebo oba často rádi chodí ke kamarádům / kamarádi k nám na prespaní. Pokud je nějaký vážný nedostatek (blbě ve škole nebo kombinovaný borcus/odmlouvani/neaktivita doma, není dovoleno.
Kapesné dostávají (i proto ze jezdí busem domu ze školy a nakrouzky), srážky nedáváme, bonusy taky ne, resp. extras můžou být při nějakém výletu a pokud si to neutratí, zůstává jim.

Dnes jsem byla s dcerou kupovat zimní kabát. Srdce mi krvacelo, na výběr byly dva “schopné” (tj vyhovovaly mým podmínkám - teplý a dlouhý, a jejím - krásný s koziskem na kapuci, s paskem, černý a postavě lichotici). Ovšem oba byly za “krutý prachy” 1800 resp 1950... chtěla jsem - když už dam ty peníze - aby to byl ten, co je teplejší a lépe propracovaný, ona trvala na tom “krasnejsim”.... diskusi jsme vedly v obou kramech 2x, ustaly jsme to bez hádky a slz, i přes me věcně argumenty si trvala na tom libivejsim. Tím, ze se se mnou nezhadala, ani si to nevynucovala brekem, to u me vyhrála a koupila jsem ten “její” (tamten bych ji nenutila, holt bychom zkusily štěstí jindy a jinde). Můj muž řekl, ze tohle by nedal, zhadal by se s ni, nic nekoupíl a byl by dusný víkend.
Tolik k těm prioritám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.