Marko, přesně tak. NIKDO jí nic zlého nepřál. Já jsem ji pouze připomněla starou známou pravdu, že boží mlýny melou pomalu ale jistě a že se vypouštěné zlo obvykle za nějakou dobu vrací. A ve smazané diskusi jsem potom napsala, že když někdo celý život vylučuje do svého okolí žluč (a je jedno jestli v reálu nebo virtuálu), tak ke stáří obvykle zůstává sám opuštěný na LDN a je noční můrou sestříček, které jebe podobným způsobem, jako to provozoval celý život vůči všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.