Zeleniny použij jen cca 100g na 1,5 l tekutiny ve vyrovnaném poměru, nech ji ve velkých kusech a hoď to všechno do papiňáku. Žádná věda. Teoreticky po obrání masa ještě můžeš vrátit zpět kosti a ještě vařit. Ono teda nejlepší je dlouhé táhnutí, ale s tím se ti asi crcat chtít nebude. Taky lze ty kusy masa před tím nechat zapéct v troubě, ale to už je další práce. Pokud nechceš jen čirý vývar, tak zeleninu do něho uvař pak novou. Nudle uvařit zvlášť a dávat do hotové polévky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.