Maso, celer, petržel, mrkev, brambora, pórek, česnek, cibule, bobkový list, nové koření, cely pepř, nať z petržele, libečku, sůl. Osobně dávám ještě jalovec, olivový olej, bílé víno a miso. Vařit dlouho, zeleninu pak vyhodit a případně dat na poslední hodinu novou a tu pak snist v polévce spolu s obraným masem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.