No, tak to naše děti moc dobře vědí, že hodně dětí v jejich okolí toho naopak dělá o dost víc než ony. Možná spíš jsou naopak zdrojem stížností těchto "pracujících" dětí. Je to moje chyba, jsem líná zavést systém a hlavně lpět na jeho dodržování. Takže od nich něco chci spíš "namátkově" a vzhledem k tomu, že nejraději uklízím, když nikdy není doma, tak toho ve výsledku moc neudělají. Jsem ráda, když si uklidí po sobě ze stolu a odvlečou svoje krámy alespoň do svého pokoje :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.