Přidat odpověď
Manko, na nic neni pozde. Vyckej si chvili, kdy "se da" - rict mu, jak se citic (samozrejme ne s placem a narkem, jakej ses chudak, kdyc von takle…). Netlacit na nej, nebejt obet, nebejt ta nejlepsi, co pro nej do ohne - ale proste se snazit popovidat si. Udelat si treba s jeho "pomoci" nejakej orzpocet a pritom si povidat o tom, jake zasah do nej je to ci ono a co by se kdyby se namisto… Pokecat si o tom, jak kamaradi to maj …. ono pak z toho vyplyne jedno po druhem, oni obzlvast ti kluci fakt jsou spis na tu mamu (=ja s tim teda operoval vzdycky, kdtz bytly ve skole p0otize s klukama, neco o matce, jak se cejti…) Pred tydnem mi volal nakej Hassan a ptal se, jestli jsem XX (=jmeno meho syna) maminka. Ze mi chce rict, jak je XX nejlepsi ucitel na svete a jak ho maj vsichni radi a co pro ne vsecko dela... Syn kazdy patek vola "vyvolene" matce tydne a oznami, co zak udelal pozitivniho pro druhe ap. za ucasti sestaku (12 - 13 let), a oni rozhodli, ze teda tentokrat je na rade ON. Syn to filmoval a dal to na svou website. Ten kluk byl tak rozkosnej!!!! Zapomnel se predstavit, ja se ptala, kdo mi vola, a on s rukou na srdci se uklonil a do telefonu rekl svoje jmeno.
(Muj syn ma SVUJ projekt v jende (byvale) nejhorsi skole v nejhorsi ctvrit ve meste, kde sourozenci Tech deti jsou nezamestnani, zivi se prodejem narkotik a zbrani, skola mela pred 3 lety problem vubec sehnat ucitele. Dneska ma syn svuj podnik pro vyvoj podobnych skol, jezdi s temi detmi prednaset na Univerzity a ruzne skoly, jeho skola na to ziskala penize za EU projekt a pod.
(To pisu o Tech pubertacich, co se z nich da udelat, kdyz clovek prijde na to jak….)
Předchozí