| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rozalie - ne kazdej muze treba doma plest fusekle a cepice a prodavat.

Ja mela stesti, ze jsem nasla zamestnavatele, kteri ocenili, co umim. A ze jsem umela dost RUZNYCH veci na to, aby se to dalo kombinovat a ze to zrovna v te dobe bylo potrebne - dneska bych se podobnym zpusobem ani nahodou neuzivila.

A muzu rict, ze bych byvala zdaleka dala prednost praci na JEDNOM MISTE NA CELY UVAZEK S MOZNOSTI DETI DO SKOLKY A DRUZINY DAVAT. Ten stres a popojizdeni po zavatych silnich a neustale hledani dalsich pracovnich prilezitosti/snahy si udrzet ty, co uz mam a moznost je nejak zkombinovat, aby to vubec fungovalo i s tim, ze je doma casove narocny nejak fungovat.

Ale jednak jsem si takhle vydelala vic, nez nekde v kancelari, k tomu usetrila ty penize za umisteni deti, a pohledem zpet se naucila tolik, co bych se v ty kancelari nikdy nenaucila a k tomu jsem byla motivovana se ucit dal a posleze ziskat fantastickou praci. Ale tohle jsem tenkrat nemohla vedet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.