Přidat odpověď
Monty - jako jak si predstavuju, ze rodic bude jist lososa a dite suchej chleba?
Predpokladala jsem, ze zadani pojednava o materialnim vsevlastneni. Tady rodina ji cela spolecne priblizne stejny zdravy jidlo. To, co se uvari a serviruje . Prihlizelo se k tomu, aby to rad jed kazdej - nejakej rozezranej zajem jist lahudky jsme ani nemeli. Co kdo potreboval o to jsme se pokud mozno postarali. Nevim, proc by dite "potrebovalo" chytrej nebo vubec nejakej mobil. Pochopitelne "ho ma kazdej", tak po nem touzi, a kdyz se uzna za vhodny a jsou financni moznosti, tak si na nej pocka k naky prilezitosti - nevyplivnu za nej penize jen proto, ze "ja" ho mam a dite si na nej dela taky narok.
Ja nejsem zrovna typ, kterej ma potrebu se zasobovat treba kabelkama a botama a mit to za cil zivota, ani ruznyma spotrebicema - dospely deti to maj taky celkem zakoreneny, ze uvazujou, jestli neco potrebujou a prizpusobi to svym financim. Neco "navic" si koupi pro radost, kdyz se to hodi a maji na to, ne ze na to maji a tim padem se to koupi. Takze nikdo nema "materialne vse", a nikdo se po tom nijak zvlast netrese. Proste veci se kupujou jako darky s uvahou, jestli se potrebujou nebo skutecne pro radost, a do Tech sum, ktery tady vidim planovany treba na Vanoce, se NIKDY nedostavame - a to nejn proto, ze ony sumy se tak naj deli trema, ale proste ze sasady.
Předchozí