já jsem teprve začátečník a rozkoukávám se (ani ne tři měsíce
), ale za mě ne ... byť všechno možná vypadá stejně, je u mě všechno úplně jinak ... asi nechci být úplně konkrétní, ale já jsem ve svém 40. roce života diametrálně změnila svůj postoj k životu a teď v druhé půlce si to hodlám užít (tak nějak v klidu a míru). Ta cesta byla upřímně hrozná, s velkými zdravotními dopady, ale to si člověk vždycky uvědomí až potom ... žiju svůj život dopředu a chápu ho pak zpětně ...
Práci měnit nebudu, naopak, těžím z toho, co jsem zatím dokázala a mám velké plány ve směru, kterým se ubírám. Děti, to je moje radost, těším se z nich a jejich úspěchů. Přeju jim splnění jejich plánů, které nejsou malé. S manželem jsme prostě tým, začali jsme trávit hodně času společně a máme najednou spoustu společných zájmů, to sdílení mě baví ... našli jsme si dalšího velkého koníčka, k tomu už jsme se přihlásili do autoškoly, odkud si doufám odneseme řidičák na velkou motorku, které už máme kde zaparkovat
. Už teď dost cestujeme, takže rozšíříme okruh ještě takhle...
Zajímá mě spousta věcí, na které jsem nejdříve neměla peníze, a potom čas ... teď můžu ... je to příjemné zjištění ...